Fordeler med nettsider på abonnementsbasis

Hos Kubo får du et nytt nettsted uten å betale skjorta. Og din egen vaktmester, som er god å ha i bakhånd hvis noe skjærer seg.

Dessverre er det vanskelig å unngå at noe skjærer seg. Sånn er det bare med nettsider, de er litt – hva skal vi si – ømfindtlige. Tekniske feil kan oppstå nærmest av seg selv, og enkelte ganger kan en hacker komme innom og gjøre hærverk.

Men det vanligste er likevel menneskelige feil. Hvis noen fra bedriften skal oppdatere sidene selv og ikke er helt ... oppdaterte (!) på hvordan alt virker, blir det lett mye rot.

Lekkert design hjelper så lite hvis ingen i bedriften behersker kunsten å vedlikeholde og oppdatere nettsidene og fylle de med innhold (uten at det går på tverke). Da er det deilig å bare kunne be vaktmesteren hos Kubo om hjelp. Hos oss får du en totalpakke som inneholder alt fra domene og serverdrift til designmal og løpende drift. Vi holder hjulene i gang på nettstedet, så du slipper å tenke på det.

To gode grunner

Vi har stor tro på at Kubo-modellen passer for veldig mange småbedrifter. Her er hovedårsakene:

  1. Siden vi tilbyr nettsider med service inkludert garanterer det at du får profesjonell hjelp når det trengs.
  2. Ingen dyr faktura å betale på forhånd. En helt vanlig nettside kan fort koste fra 40 000 kroner og bratt oppover, noe som kan gå hardt ut over likviditeten i firmaet. Og når siden er levert er kunden overlatt til seg selv og må hyre en dyr ekspert til vedlikehold, oppdateringer, osv.

Hos Kubo betaler du bare en månedssum før vi gjør nettsidene ferdige i henhold til spesifikasjonene dine. Når de er levert står vi stand-by og passer på at alt går på skinner.

Skulle det gå med mer tid til vaktmestertjenester enn abonnementet inkluderer, avtaler vi stykk- eller timepris for dette (se prislisten for flere detaljer).

Dobbelt-vinn for kunden

Ved å gjøre jobben for deg til en pris som er så lav at vi ikke går i pluss før det har gått minst et år*, kan du være sikker på at vi er interessert i å beholde deg som kunde lengst mulig. Derfor må vi gjøre vårt beste slik at du blir fornøyd. Det blir som en avbetalingsordning der vi satser på at vi greier å holde på deg som kunde så lenge at det begynner å lønne seg for oss.

  • Du får et rimelig nettsted uten å måtte ha en større pengesum til rådighet.
  • Betalingsmodellen borger for at vi gir deg god service så lenge du er kunde.

*) Hvis du deler 40 000 kroner på en av månedsprisene våre på kr 499 eller 899 så ser du hvor rimelig et Kubo-nettsted er. Selv om kostprisen vår er lavere enn eksempelprisen på 40 000, tar det år å gå i break-even.

Hvis du er interessert i nettbutikk eller nettside fra Kubo.no er det bare å kontakte oss på e-post, eller sende en melding på chat. Så finner vi sammen ut av hva som passer best for deg.

Les også: Slik jobber vi med den nye nettsiden din

Tilbake til artikkelmenyen