Personvern hos Kubo.no

Kubo.no v/Opataris AS bruker informasjonskapsler på nettstedet og oppbevarer informasjon om firmaer og privatpersoner som blir kunder. Vi er forpliktet av gjeldende lovverk å informere om dette og å følge reglene som gjelder for oppbevaring og bruk av personopplysninger.

Informasjonskapsler («cookies») brukes på Kubo.no til statistikk, annonsering, og for å beskytte bestillingsskjemaet vårt mot spam-roboter. Bruken av informasjonskapsler reguleres i første rekke av §2-7b i ekomloven.

Hvis du bruker dette nettstedet med innstillingen for informasjonskapsler slått på i nettleseren din, betyr det at du gir det nødvendige samtykket.

Hvis du sender inn personopplysninger fra bestillings- eller kontaktskjemaene på nettsidene våre, godkjenner du at vi lagrer informasjonen i henhold til personopplysningsloven. Formålet med dette er at vi skal kunne kommunisere med deg, gi deg tilbud som har relevans for tjenestene vi leverer, inngå en avtale med deg om levering av selve tjenesten(e) våre, og sende fakturaer i henhold til den inngåtte avtalen. Ved at du tar kontakt gjennom de ovenfornevnte skjemaene aksepterer du at vi tar kontakt med deg.

Ingen opplysninger om deg selges eller deles ut til tredjepart, med mindre det er selve kjernevirksomheten til Kubo.no som blir solgt, jf. punkt 6 i avtalevilkårene, eller hvis det foreligger gyldig kjennelse om utlevering av datamateriale til norske myndigheter iht. straffeprosessloven.

Hvis du vil skru av informasjonskapsler går du til innstillingene i nettleseren. Hvordan du gjør det varierer fra nettleser til nettleser. Merk at hvis du har skrudd av informasjonskapsler i nettleseren vil du ikke få sendt inn bestillingsskjemaet her på Kubo.no. Du kan da ta kontakt med oss på e-post i stedet.

Informasjonskapsler kan bli brukt til å vise deg som besøker nettstedet annonser for Kubos tjenester og til å måle effekten av annonsekampanjer. Dataene som samles gjør det ikke mulig å identifisere deg personlig. Vi bruker også et system som lagrer anonyme detaljer om hvordan du navigerer på nettstedet, slik at vi kan lære mer om hvordan sidene våre fungerer, samt for å avdekke om det er en spam-robot som vi må stenge ute. Systemene vi bruker heter Google Analytics, Google Tag Manager, Google reCAPTCHA og Facebook Pixel. Google har sine egne vilkår for produktene sine. Facebook har tilsvarende.

Atle Hansson er personvernombud for Kubo.no og kan kontaktes på hei@kubo.no. Opataris AS står formelt ansvarlig som databehandler for Kubo.no. Personopplysninger lagres forsvarlig i IT-løsninger som har et tilstrekkelig sikkerhetsnivå iht. EUs personvernforordning §32 (GDPR). Kubo.no har iverksatt interne tiltak for å forbygge eksponering og misbruk av konfidensielle opplysninger.

Kunder av Kubo plikter å følge personvernlovverket for sine egne nettsteder. I henhold til de generelle avtalevilkårene for tjenesten kan Kubo si opp en kunde som ikke retter seg etter lovverket og/eller pålegg fra myndighetene.